Studentbloggen

Bloggen får en make-over

 

Det var nästan ett år sedan och jag började resan mot eget företag. Så här skrev jag då:

”Den sanna historien om en sjuksköterska som går sin egen väg. Med ett obändigt fokus på möjligheter och en orubblig tro på individens förmåga att själv ta ansvar för sitt eget liv. Med en fast övertygelse om att hårt arbete ska löna sig och att utmaningar bäst möts med hög svansföring och fötterna på jorden.”

 

 

image
Aiya Napa Sculpture Park

 

 

Nu är det dags att gå vidare och byta både utseende och delvis innehåll på bloggen. Från starta-eget till entreprenör i full gång. Från långa och faktafyllda inlägg för dig som vill bli egen företagare – till kortare och mer personliga uppdateringar om olika teman. Förutom att ge bloggen en ny image ger jag övrig social media en make-over när jag ändå är igång.

 

 

twitter
Följ mig på Twitter så missar du inga blogginlägg

 

 

Och vem riktar sig ”nya bloggen” till?  Tidigare trogna följare förstås, kollegor i branschen, du som är nyfiken på livet som magisterstudent, träningsnördar och blivande uppdragsgivare inom företagshälsovård. Bland annat.

 

kylskåp
Nej, inte sponsrad ett dugg faktiskt. Mitt kylskåp i Sundsvall ser ut så här helt spontant.

 

 

Hösten har rivstartat med studier i Örebro parallellt med uppdraget i Sundsvall. Träningen har sedan i somras gått in i en intensivare fas än någonsin tidigare.  Ett stort make-over-projekt på det privata planet är i full gång. Mycket händer på alla håll och jag kör på högsta växel som vanligt. Nu åker vi – ska du med?!

 

nypon
Nyponen hemma i Djurkälla är mogna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.