Studentbloggen

På hemväg – full av idéer!

Arbetsveckan till ända och en ny vecka börjar… med den vanliga tågresan hem. Testar en wordpressapp för att kunna blogga på mobilen för Tåg i Bergslagen känns hopplöst 1973 utan wi-fi… Provar mig fram och hoppas inlägget blir lika bra till formen som till innehållet!


Tur att jag har min kära kurslitteratur i ett stadigt grepp. Just nu har jag snöat in totalt på salutogenes – ett positivare sätt att se på saker och ting. Eftersom tanken på den kommande magisteruppsatsen kändes jobbig och svår bestämde jag mig för att fronta mina demoner direkt, ställa dem på led och visa var skåpet ska stå! Sagt och gjort har jag hittat en forskningsfråga, bestämt mig för kvantitativ design (urrk!!) och börjat kolla av intresset att delta i studien.

En artikel på LinkedIn för att pejla intresset

Blev du nyfiken nu…? Jag lovar att berätta mer om både salutogenes och min andra nya favorit MI inom kort. Till dess – ha det grymt!(Ha ha, seriöst! Hur många gånger per dag säger folk ”grymt”!? Måste vara det nya svarta. Eller får dom betalt? Av vem? Överväger starkt att ändra namn på företaget till Gry-Mt AB. Och folk skulle gå omkring som livs levande affiliatelänkar hela dagarna. Grymt!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.