Studentbloggen

Det löser sig!

Coolt! Börjar få positiv respons på mina inlägg där jag letar efter deltagare till min studie. Trots att det känns som om jag inte riktigt vet vad jag gett mig in på… Kvantitativ design och statistik är väl inte riktigt min grej så att säga! Men jag får en stark känsla av att det löser sig. Universum brukar leverera (eller ”Gud beskyddar barn och dårar” som vi brukade säga back in the days).

 

6AA6CA89-3471-40CF-A55A-F7DB0E7CFEB8

2 kommentarer på “Det löser sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.