Studentbloggen

Ny arbetsvecka och – snart – nytt uppdrag!

Måndag morgon och jag hoppar som vanligt på ”Tåg i Bergslagen” från Motala till Gävle – och vidare mot Sundsvall.

 
img_3767

 

Veckorna som gått var intensiva med lite extra mycket jobb i ett sträck, aningen för många helgpass i rad (även för min smak), en högst ovälkommen dunderförkylning (jag är sjuk typ vart tionde år…), slutseminarier för hösten och rivstart på vårterminen nästan samtidigt… Puh! Och innan jag hann dra andan gick alltså tåget igen…

 
img_3714

 

Nu inser jag mer än nånsin vikten av bra fokus och en strikt planering med de rätta prioriteringarna. Vad vill jag hinna med? Vilka uppgifter är viktigast? I vilken ordning ska det utföras?
img_3726

 

Den här veckan känns det därför relevant att planera framåt och bestämma schema och ledigheter. Och just när jag tänkt den tanken gled det in ett positivt mail från mitt bemanningsföretag där de ber mig om önskemål för vårens och sommarens jobb! ”Schemalägg helst augusti ut!” Notera att jag alltså lägger in önskemål om jobb – inte om semester som de flesta anställda. En härlig skillnad!

 

 

 

Ännu vet jag inte exakt var jag får jobba – eller vad jag får i ersättning. Men jag utgår som vanligt ifrån att det blir bra. Och nu vet jag geografiskt ungefär vart jag ska åka… Men mer än så avslöjar jag inte än!

 

 

Nu är det dags att beta av en arbetsdag i lugn och ro medan tåget rullar vidare. Dagens intressanta läsning handlar om svetsning!

 


img_3771

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.