Bloggen · Studentbloggen

Hej då, Sundsvall!

Så har det blivit dags att summera tiden här i Sundsvall och framåt morgonen ta farväl av ”min” avdelning och ett uppdrag som nog blev längre än jag hade kunnat tro från början. Ett och ett halvt år har det blivit med nattjobb varannan vecka och långa tågresor till och från Sundsvall. Inte underligt jag började känna att det räckte strax före jul förra året!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

tack
Troligen det enda vårtecknet på en stund här uppe norr!

 

 

Mitt bemanningsföretag lovade ju att hitta något annat spännande uppdrag med ungefär samma upplägg och i januari började de prata om att det fanns stort behov i Norge. Visst, varför inte?! Men i samma veva dök det upp ytterligare ett frestande förslag från ett annat håll… Ja, så här långt har jag ju redan berättat för er. Men vad ni inte vet är att det andra frestande förslaget drogs tillbaka – till förmån för en ännu bättre deal! Ett uppdrag som innebär en stor förändring både vad gäller arbetstider och arbetsort. Ja, faktiskt även en annan typ av vård än den jag jobbat med de senaste åren. Jag håller tummarna nu för att vi skriver kontrakt på fredag och sen ska jag berätta mer!

 

 

snö.jpg
Snön jag inte kommer att sakna!

 

Och medan vi pratar om förändring…

Snön och kylan håller fortfarande sitt grepp om oss, men nu börjar det verkligen bli dags att kasta av sig sin stelfrusna vinterpersonlighet och förnya sig. Förändra sig! Det är förbaske mig dags för vår, blommor och en radikal Extreme Makeover! Redan när jag satte upp mina nyårsmål hade jag planer på förändringar på det personliga planet. Den ihållande kylan, ett ryggskott och två förkylningar har bara bidragit till att jag haft tid att tänka ut ännu fler fiffiga sätt att slå världen och mig själv med häpnad. Inom en till en och en halv månad kommer det att ha hänt rätt så mycket både på jobbfronten, med min träning och faktiskt även med utseendet…! Jag ska inte gå händelserna i förväg och avslöja för mycket utan rapporter kommer när jag är lite mer på banan. Men så mycket kan jag säga som att det blir en del dagsutflykter till Göteborg under våren…!

 

 

vår.jpg
Längtar efter den här utsikten!

Jag kommer att ta hjälp!

För första gången ska jag också ta hjälp av coacher och experter när det gäller min förändringsresa. För varför skulle jag kämpa själv och kanske riskera att gå över ån efter vatten (något jag upptäckt har hänt mer än en gång) när jag kan utnyttja andras kunskaper och expertis?! Både när det gäller träning, kost och lite andra ”detaljer” kommer jag att vända mig till experter på sitt området för coachning och vägledning. Och jag ska berätta om det i både ord och bild vartefter.

En sak är jag redan säker på. Mina nya arbetstider – som innebär att jag inte längre jobbar nätter – kommer göra att träningen går så mycket lättare. För att inte tala om att jag från och med nu slipper halvdant utrustade sjukhusgym där jag trängs med inte alltid så motiverade kollegor.

orkopeden

Nej, från och med nu är det Motala Fitnesscenter som gäller alla veckans träningspass!

 

 

 

 

2 kommentarer på “Hej då, Sundsvall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.