Bloggen

Mitt i flyttbestyren

Äntligen på plats. På en plats! Igår lämnade jag definitivt företagslägenheten i Gamleby och körde det sista flyttlasset norrut…

Leva på flyttfot – äta flyttgröt!

Var ligger Fagersta!?

Ja, det frågade jag mig när erbjudandet om jobb dök upp. Och att döma av mångas förvånade ansikten när jag berättar om min flytt är jag inte den enda med geografikunskaper som lämnar en del övrigt att önska…

Det ligger i Västmanland. Typ sju mil väster om Västerås. Inte långt från Avesta, Skinnskatteberg och andra metropoler. Fagersta har elvatusen invånare och en vårdcentral. Sannolikt är de allra flesta listade där och jag lär säkert få fullt upp när jag kör igång på måndag. Men som fast anställd räknar jag med att få mer än några timmars intro (som man ju annars kan råka ut för i konsult- och bemanningsvärlden). Kanske det till och med handlar om veckor!? Jag har faktiskt inte frågat så mycket, för jag vet att jag brukar lösa det mesta när det dyker upp. ”Hit the floor running” brukar ju vara bemanningssköterskans motto!

Nystart

Och den här gången blir flytten definitiv och lägenheten min egen – inte företagets. Jag bosätter mig i Fagersta på obestämd framtid och nischar mig mot primärvård och diabetes.

Helgen ska därför ägnas åt att djupdyka i flyttkartonger och så småningom också hitta fram till datorn och bokföringspärmarna. För i september är det för första gången dags att betala in moms. Och det kräver helt säkert några väl valda och mindre vackra ord, lite chat med Vismas support och kanske mer tidsåtgång än vanligt…

Jag hade precis Telias montör här som installerade företagets modem så nu är jag iaf good to go.

En kommentar på “Mitt i flyttbestyren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.