Bloggen

Som man ropar i skogen…

”Nu har hon inte hörts av sen i slutet av april… Ligger hon sjuk i Covid-19 eller vad sker…?!

Mmmm… Sist jag skrev hade jag en entusiastisk rapport från slutet av april där jag berättade om en start i full fart, massor av Covid-patienter på Kry och flytt från lilla Fagersta till storstadskänslan i Västerås.

Redan i mitten av februari hade jag någon slags föraning om att det skulle komma betydligt mer hektiska och kreativa tider. Jag skrev nämligen ett gästblogginlägg hos Bemlo där jag gjorde en episk distinktion mellan att vara egen företagare och att vara entreprenör. Lite kunde jag väl ana hur snart jag skulle få äta upp mina egna ord…

Jag fick det jag bad om – och mer därtill… Just i skrivande stund lägger jag sista handen vid justering av hela Travel Nurse webplats inklusive blogg. Med ny logga som ni kan se. Och parallellt håller jag på att göra detsamma för den nya systerbloggen/webplatsen för min mottagning. Komplett med logga och allt. Resten av helgen ska ägnas åt djupdykning i sociala medier med sånt som affiliateinlägg, definiera min målgrupp, hitta rätt taggar på IG, hitta rätt tonalitet i det jag skriver, designa och planera inlägg i SoMe och mycket mer. Jag har hamnat i en oändlig men inspirerande virvel av kreativa idéer och motiverande arbetsuppgifter. Jag beklagar, men nån Covid-depp bor inte här!

Jag kommer ägna hela juli månad åt att strukturera och planera min nya närvaro på Facebook och Instagram. Toppat med diverse inlägg på LinkedIn där jag har mest uppdragsgivare och samarbetspartners i nätverket – inte så mycket fysiska kunder. Men väl värt att jobba på sin image även där.

I slutet av juli kommer nya ”systerbloggen/webplatsen” att gå live och marknadsföringen ta sin start. Massor av nytt är på gång och jag är supertaggad! Augusti kommer att ägnas åt förberedelser inför ett nytt och spännande bemanningsuppdrag till hösten. Och om jag inte lovar för mycket nu så är det även studier på gång…. Ja, ni hör! Struktur och fokus är ett måste, och jag har blivit Queen av att tidsoptimera och skala av.

Nya bloggen/webplatsen ska bli väldesignad och strukturerad – men här kommer jag fortfarande att tillåta mig att vara lite random privat och bara bubbla iväg. Här på Travel Nurse vänder jag mig fortfarande primärt till er kollegor och blivande entreprenörer som vill ha tips. Här bjuder jag på allt – på nya domänen tänker jag mer business och sälj. Ta gärna till er tänket och applicera det på er egen verksamhet. Och även om du (ännu) inte har eget företag så är du ändå ansiktet utåt för det du gör. Du representerar alltid dig själv, det du står för och hur du levererar. Tänk på det!

Och för att svara på frågan; nej, jag har inte varit sjuk. Inte än. Sannolikt inget Covid-19 för den här damen. Troligen drar jag igång med antikroppsprovtagning på mottagningen nån gång framöver, och då ska jag väl se om det går att ta prover på sig själv… (Wish me good luck!)

Det blir som man gör – och som man inte gör…

 

 

7 kommentarer på “Som man ropar i skogen…

 1. Tack för alla dina inlägg 🙏 från att fundera på att starta eget har jag nu agerat, mitt ärende ligger hos Bolagsverket, din Blogg har givit mig modet att gå från tanke till handling och en tro på mig själv att detta klarar jag! Du får det att låta enkelt! Eller åtminstone mindre komplicerat 😃
  Tusen Tack för din inspiration, information, kärlek och glädje till oss du inte ens känner!
  Kärlek och ljus 🙏🙏🙏

  Gilla

  1. Åh! Stort tack för din kommentar! Det betyder så otroligt mycket! Som entreprenör och ensam kämpe med många bollar i luften undrar man ibland om man är riktigt klok. Som sliter och håller på. Men belöningen är frihetskänslan, nöjda kunder och peppande ord från er följare där ute! ❤️ Stort tack från Fredrica.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.