Bloggen

Det blir som man gör

Det här inlägget är skrivet som ett gäst-blogg-inlägg hos Stafettforum. Där kan du som jobbar som konsult inom vårdbranschen hitta mycket av sanningen bakom löneförhandlingar, avtal och upphandlingar inom regionerna. Ta en titt, registrera dig och logga in för att se om du har rätt ersättning för jobbet du gör. Varför entreprenör - för pengarna eller… Fortsätt läsa Det blir som man gör

Bloggen

Kan man verkligen…?

Fortfarande två år efter att bloggen startade (som en kombo av dagbok och gör-det-själv-guide för nya entreprenörer) får jag med jämna mellanrum mail och DM/PM med funderingar och reflektioner. Vissa frågeställningar känner jag igen som återkommande och nu kan jag faktiskt också börja skönja bakomliggande mönster. Så jag bjuder på ett inlägg med lite personliga… Fortsätt läsa Kan man verkligen…?

Bloggen

Höst – och nästa logiska steg?!

Hösten har alltid känts som "lilla nyår" för mig. Nystart på en massa kul projekt, höstterminen drar igång för den som går i skolan, åter till jobbet efter semestern, tillbaka i fasta rutiner och kanske nya föresatser när det gäller kost och träning. Och i min bransch är det också ofta dags för ett nytt… Fortsätt läsa Höst – och nästa logiska steg?!

Bloggen

Slutrapport – och vägen vidare!

Det var i april. Efter en lång och iskall vinter med massor av snö. Och ingen kunde väl drömma om att sommaren 2018 skulle bli ett tropiskt äventyr med oanade dimensioner. Själv smidde jag stora planer för en slags hälsoresa - jag kallade det för att "leva på nya meriter". Ja, faktum är att redan… Fortsätt läsa Slutrapport – och vägen vidare!

Bloggen · Träningsbloggen

Semesterrapport från Cypern

Från svensk värmebölja till medelhavsvärme på Cyperns stränder - nu är sommaren igång på riktigt! Efter en kall vinter och en hektisk vår med många kul projekt och nystarter är det skönt att koppla av och inleda Beach 2018 med en semestervecka utan krav.  Formcheck Som jag tidigare berättat är ju coachen på egna äventyr… Fortsätt läsa Semesterrapport från Cypern