Presentation

Behöver ni en sjuksköterska?

Travel Nurse AB med Västerås Sjuksköterskemottagning erbjuder omvårdnadskompetens på sjuksköterskenivå inom bemanningsuppdrag. Företaget är även registrerat hos IVO som vårdgivare.

 

Jag heter Fredrica och är legitimerad sjuksköterska och entreprenör med ett starkt driv. Med tolv års erfarenhet från sjukvård/omvårdnad och en tidigare bakgrund inom ekonomi & administration, resor & turism, friskvård samt eget företagande blir jag en kompetent medlem i teamet. Som en extra bonus är jag 50+ och kan bidra med både livserfarenhet och handlingskraft när det behövs. (Komplett CV finner du på LinkedIn).

Jag har just börjat en tjänst som mottagningssköterska hos Encia Hälsomottagningar i Västerås, och har också uppdrag med telefonkonsultationer för Kry. Dessutom tar jag bemanningsuppdrag som underkonsult via mitt egna bolag.

Från våren 2020 är företaget också registrerat hos IVO som vårdgivare, och kommer successivt att fungera som en självständig blodprovsmottagning för patienter med sjukvårdsförsäkringar samt patienter från digitala vårdgivare. Successivt kommer fler tjänster att erbjudas, bland annat vaccinationer.

Min blogg på hemsidan tar upp ämnen som hälsa, fitness, träning, magisterstudier och entreprenörskap. Bloggen började som en starta-eget-blogg för sjuksköterskor och har sedan utvecklats i takt med företaget och mig själv. Jag är också aktiv på sociala medier för att sprida en positiv bild av livet som egen företagare i vårdbranschen och för att peppa och inspirera till en hälsosam livsstil. Du hittar mig på Facebook och Instagram.